Parima naabri konkurss ootab kandidaate

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Naabrivalve piirkond. Foto on illustratiivne.
Naabrivalve piirkond. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

MTÜ Eesti Naabrivalve kutsub ka sel aastal kõiki Eesti elanikke esitama kandidaate parima naabri konkursile, mille abil tunnustatakse hoolivaid ja abivalmis naabreid.

Projekti eestvedaja, MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuhi Marek Väljari sõnul on heanaaberlikud suhted ning inimeste aktiivne osalemine oma kogukonna elus turvalise elukeskkonna aluseks.

«Kui tunneme oma naabreid nimepidi, märkame neid igapäevaselt ja tunnustame nende toimetamist, siis laienevad ka meie kodu piirid ning on olemas kõik eeldused turvalise elukeskkonna tekkimiseks. Loodan, et hea naabri konkurss soodustab naabritevahelist suhtlust Eestis veelgi,» selgitas Väljari.

Kõik eestimaalased saavad esitada oma lemmikud parima naabri konkursile, lisades juurde selgituse, mille eest soovitakse naabrimeest, -naist või -peret tunnustada. Kasuks tulevad näited naabrite heast suhtumisest, tublidest tegudest ning värvikad juhtumid elust enesest.

Kandidaate saab esitada kuni 11. novembrini Eesti Naabrivalve Facebooki lehel. Hea naaber 2019 on inimene, kelle kandidatuur kogub konkursiperioodi lõpuks enim meeldimisi.

Parimat naabrit tunnustatakse auhinnaga, mille on välja pannud AS Mariine Auto Tallinn. Peaauhinnaks on Subaru Outback'i nädalavahetuse kasutusõigus. MTÜ Eesti Naabrivalve tunnustab omalt poolt võitjat veel lisaks Noorus SPA Hotel kinkekaardiga 500 euro väärtuses ning järgmist kahte võitjat tänukirjaga.

Konkursi täpsemad tingimused on leitavad MTÜ Eesti Naabrivalve kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles