Naabrivalve ühing otsib taas parimat naabrit

Meelis Kalme
Copy
Naabrivalve kutsub üles teada andma toredatest naabritest.
Naabrivalve kutsub üles teada andma toredatest naabritest. Foto: Elmo Riig

Mittetulundusühing Eesti Naabrivalve ootab taas vihjeid, et leida riigi kõige parem naaber. Tänavu saab kandidaate esitada 11. novembrini.

Kõik oma naabrist lugu pidavad Eesti inimesed saavad esitada oma lemmiku parima naabri konkursile, mis toimub Naabrivalve Facebooki lehel. Selleks tuleb märkida see leht meeldivaks ja selgitada kuulutuse all kommentaaris, mille eest soovitakse naabrimeest, -naist või -peret tunnustada.

Naabrivalve ja koostööpartnerid paluvad kirjutada lühidalt oma naabri nendest omadustest ja tegudest, mis teevad temast parima naabri. Kasuks tulevad näited naabrite hea suhtumise, tublide tegude ja värvikate juhtumite kohta elust enesest. “Hea naaber 2019” on inimene, kes konkursi lõpuks kogub enim meeldimisi.

Konkursi abil tunnustatakse hoolivaid ja abivalmis naabreid ja kutsutakse üles osalema kogukonna elus, edendades heanaaberlikke suhteid.

Võitja kuulutatakse välja 11. novembril.

Peaauhind parimale naabrile on sõiduauto kasutusõigus üheks nädalavahetuseks. MTÜ Eesti Naabrivalve tunnustab võitjat veel  spaahotelli kinkekaardiga ja teiseks ja kolmandaks tulnut tänukirjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles