Flora võit kindlustas Tuleviku seitsmenda koha

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi Tulevik võitis Maardut 2:1.
Viljandi Tulevik võitis Maardut 2:1. Foto: Marko Saarm

Paar nädalat tagasi Tartu Tammeka üle saadud võiduga jalgpalli Premium liigas seitsmendaks tõusnud Tulevik jääb kokkuvõttes sellele kohale, sest viimase mänguga ei saa Viljandi meeskond sellelt kohalt allapoole langeda ega kõrgemale tõusta.

Et Tulevik võitis pühapäeval Maardu meeskonda, on tal nüüd tabelis 28 punkti. Kui see mäng lõppes polnud Tuleviku lõppkoht veel teada, sest meistriliiga kindlustanud Flora ja Tuleviku lähima jälitaja Kuressaare vaheline kohtumine polnud veel alanud.

Et Flora alistas kodus Kuressaare koguni 7:0, siis jäi saarlastele tabelisse 23 punkti ning viimase vooruga nad enam Viljandit ohustada ei saa.

Tulevik läheb nädala pärast Tallinna, et kohtuda seal tabelis üheksandal kohal oleva Tallinna Kaleviga. Sellele kohtumisele peab Tulevik sõitma tavalisest märgatavalt nõrgema koosseisuga, sest Maardu vastu kogutud kollaste ja punaste kaartide tõttu peab koguni neli mängijat hooaja viimast mängu kõrvalt vaatama. Tuleviku peatreener Sander Post kinnitas, et Viljandi Kalevi vastu mängu kaotama ei lähe.

Kui aga peaks juhtuma, et Kalev alistab Viljandi ja Kuressaare kaotab Narva Transile, tõuseb Kalev kaheksandaks ning Kuressaare peab minema üleminekumängudele. Tuleviku viimase mängu võit või viik kindlustaks aga Saaremaa meeskonna liigasse püsima jäämise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles