Võika vigastuse järelkaja. Evertoni mängija: parem, kui me 0:5 kaotanuks

Toimetas Ville Arike
Copy
Cenk Tosun (nr 14) koos vigastuse põhjustanud Heung-min Soniga (temast paremal).
Cenk Tosun (nr 14) koos vigastuse põhjustanud Heung-min Soniga (temast paremal). Foto: Peter Powell/EPA

Evertoni jalgpallur Andre Gomes sai eilses Inglismaa liiga mängus Tottenhamiga võika vigastuse, tema meeskonnakaaslase sõnul ei kaalu ükski värav ega tulemus tervist üles.

Gomesi vigastada saamise hetkel oli Everton taga 0:1, kuid jõudis 97. minutil Cenk Tosuni pealöögist viigini. Tosun ütles, et parema meelega jätnuks värava löömata, kui vaid Gomes terve oleks. Gomesil oli hüppeliigese piirkonnas lahtine luumurd, seda pealt näinud mängijad katsid õudusest näo kätega. Õnnetus juhtus pärast Tottenhami korealasest mängija Heung-min Soni viga. Punase kaardi saanud Son ise oli samuti šokis.

Evertoni mängijad «peaaegu nutsid» mängu järel riietusruumis, ütles Tosun BBC-le. «Sa võidad, viigistad, kaotad, aga see kõik pole oluline, kui juhtuvad niisugused asjad. Soovin, et ma poleks skoorinud, soovin, et me kaotanuks 0:5, aga seda poleks juhtunud.»

Evertoni mängijad käitusid Soniga aumeestena. Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino kiitis nende riietusruumi külastanud Evertoni delegatsiooni eesotsas meeskonna kapteni Seamus Colemaniga, kes lohutasid Soni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles