Jõhvi vald hoidub mänguväljaku maa kasutamise eest maksmisest

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi võimud ei suuda juba pool aastat otsustada, kas osta see kesklinna kinnistu, kus asub ka linna külastatavamaid mänguväljakuid, omanikult välja või mitte.
Jõhvi võimud ei suuda juba pool aastat otsustada, kas osta see kesklinna kinnistu, kus asub ka linna külastatavamaid mänguväljakuid, omanikult välja või mitte. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kuigi Jõhvi vallal ei ole alates 12. augustist õigust kasutada kesklinnas paikneva mänguväljaku maad tasuta, on vallavalitsus jätnud maaomaniku esitatud arved kogusummas 3000 eurot seni tasumata. 

Aadressil Rakvere 4 asuva, ligikaudu 5800 ruutmeetri suuruse kinnistu omanik, osaühingu Kuldne Sekvoia juhatuse liige Roman Villo teatas juba kevadel vallavalitsusele, et 12. augustil saab läbi mänguväljakualuse maa tasuta kasutamise leping, mis kestis kümme aastat. Ta tegi vallale ettepaneku kogu kinnistu ära osta või hakata maksma renti mänguväljaku alla jääva osa kasutamise eest. 

Ta tuli valla soovile vastu ja pikendas maa tasuta kasutamist läbirääkimiste ajaks augusti lõpuni. Et aga vallavõimud ei jõudnud ka selleks ajaks maa ostmise küsimuses selgusele, hakkas ta alates septembrist nõudma vallalt raha. "Olen esitanud kaks arvet, aga neist kumbagi pole tasutud," ütles Villo, märkides, et soovib kuus saada vallalt 1500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles