Avati registreerimine Järvamaa laulu- ja tantsupeole

Silja Vilbu
Copy
Maakonna laulu- ja tantsupidu
Maakonna laulu- ja tantsupidu Foto: Kuido Saarpuu

Alates viiendast novembrist on neil, kes soovivad oma kollektiiviga osaleda Järvamaa laulu- ja tantsupeol, võimalus end selleks ette nähtud keskkonnas kirja panna. 

Peol osalemise vormid on laulu- ja tantsupeo kodulehel. Laulupeol ja tantsupeol osalemiseks on eraldi registreerumise vormid. Registreerumine on avatud kuni neljanda detsembrini 2019.

Enne registreerumist paluvad korraldajad tutvuda ka esitamisele tuleva repertuaariga. Repertuaar on veel täiendamisel, kuid ülevaate leiab peo kodulehelt juba nüüd.

Järvamaa laulu- ja tantsupidu „Hingesugulane“ toimub kuuendal juunil 2020 tantsupeo kontserdiga Paide kesklinna staadionil ja laulupeo kontserdiga Paide Vallimäel. Kahte kontserti ühendab rongkäik ühest peopaigast teise.

Idee autorid Marika Kuusik ja Kätlin Merisalu soovivad panna nii osaleja kui ka vaataja mõtlema meie elus olulist rolli omanud kui ka Järvamaad puudutanud ja palju andnud inimeste peale. Kaks eraldi kontserti annavad ideele täiendava võimaluse kutsuda peole ka endiseid järvakaid koos oma tänaste kollektiividega. Järvamaa laulu- ja tantsupidu „Hingesugulane“ räägib meid ümbritseva märkamisest. Mäletamine ja märkamine on olulised märksõnad, mis puudutavad ning millele igaüks annab omapoolse sisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles