Enda väitel kosmosest pärit Briti parlamendikandidaat usub tulnukate võimu (2)

Copy
Brexiti Partei logoga rinnamärk.
Brexiti Partei logoga rinnamärk. Foto: ANDY RAIN / EPA / SCANPIX

Peatsetel Ühendkuningriigi valimistel kandideerida kavatsenud Brexiti Partei kandidaat Jill Hughes on otsustanud siiski valimisvõitlusest taanduda, pärast seda kui selgus, et ta ise väidab, et on pärit Siiriuse tähelt ning on veendunud, et tulnukad teevad juba praegu koostööd maailma valitsustega.

Hughes pidi esindama leppeta Brexitit toetavat parteid Batley ja Speni ringkonnas Ühendkuningriigi keskosas Leedis linna lähistel, kuigi ta ise pole sealt kandist pärit, kirjutas Briti Euroopa-meelne nädalakiri The New European.

«Ma olen just nüüd tõeliselt taibanud, et minu ülesanne on kasvatada teadlikkust siin Maal – ma olen pärit Siiriuselt,» kirjutas Hughes sotsiaalmeedias 2017. aastal.

Oma romaani «Ettekuulutuse vaim» («Spirit of Prophecy») kaassõnas väitis aga naine, et maavälised olendid töötavad käsikäes maailma valitsustega salajas hoitud kokkuleppe aluse.

Lisaks oma kosmilisele päritolule ja tulnukatele usub naine muuhulgas ka härjapõlvlastesse, haldjatesse, näkineidudesse, ükssarvikutesse ja kõigisse teistesse maavälistesse olenditesse ning väidab, et tema hobune kehastus surma järel teiseks hobuseks.

Pärast seda, kui paremäärmuslusega võitlev rühmitus Hope Not Hate tõi tema kummalised avaldused päevavalgele, loobus Hughes valimistel kandideerimast.

Kuigi Hughes ise väidab, et on menukas kirjanik ja üks Ühendkuningriigi juhtivaid jõukaks saamise nõustajaid, ei suutnud Hope Not Hate sellele kohta leida rohkem tõendeid peale asjaolu, et naine on üks 15 autorist eneseabiraamatule «Kiretestist innustatud» («Inspired by the Passion Test»).

Brexiti Partei tegevjuht Richard Tice on varem kinnitanud Sky Newsile, et kõik nende kandidaadid läbisid põhjaliku taustakontrolli.

Kõnealust juhtumit pole erakond seni kommenteerinud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles