Kerr Kriisa siirdub Leedu meistriliigas mängivasse Prienai meeskonda

Toimetas Ville Arike
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Youtube

Paari nädala eest Kaunase Žalgirise korvpallimeeskonnas Euroliiga debüüdi teinud Kerr Kriisa siirdub laenulepinguga Prienai ridadesse.

Seni mängis Kriisa põhiliselt Žalgirise noortetiimi eest Leedu esiliigas ja kerkis võistkonna liidriks. Ta andis pika intervjuu portaalile lrt.lt, kus kinnitas Prienaisse siirdumist.

«See oli mulle veidi ootamatu võimalus. Ent see tähendab mulle uut väljakutset ja võimalust näidata end kõrgemal, meistriliiga tasemel. Jätkan kõva tööd ja olen valmis,» vastas Kriisa ajakirjanik Rytis Kazlauskase Prienai-teemalisele küsimusele.

Kriisa Prienaisse siirdumisest teatas täna ka Žalgirise koduleht.

Märkimisväärne on asjaolu, et Prienaid juhendab veel eelmisel hooajal Žalgirise noortemeeskonnaga, sealhulgas Kriisaga töötanud Mantas Šernius. Meeskonda kuulub ka mullu Tartu Ülikooli ridadesse kuulunud noor mängujuht Arnas Velicka.

Prienai jagab turniiritabelis 4 võidu ja 4 kaotusega Klaipeda Neptunasega neljandat kohta. Pühapäeval sõidab Prienai külla Šiauliaile. Samad meeskonnad kohtusid ka eelmises voorus, siis jäi Šiauliai peale 85:80.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles