PSG spordidirektor kritiseeris Zidane’i kommentaari

Kris Ilves
, reporter
Copy
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: JB Autissier / Panoramic via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi spordidirektor Leonardo kritiseeris Madridi Reali peatreeneri Zinedane Zidane’i kommentaari, mille kogenud juhendaja olevat teinud PSG ründaja Kylian Mbappe kohta.

Zidane olevat öelnud, et 20-aastase Mbappe unistus on mängida Madridi Reali eest. «Ausalt öeldes see ärritab mind natuke, see on tüütu. Lisaks pole see esimene kord, kui Zidane on midagi sellist öelnud,» ägestus Leonardo.

Leonardo tahab, et Mbappe tulevikku puudutavad jutud saaksid läbi. «Kylian on meie jaoks väga oluline mängija. Praegu pole aeg teda mõjutada. Mbappel on meiega lepingut jäänud kaks ja pool aastat. Kui on võimalik, siis oleks aeg need jutud lõpetada,» rääkis Leonardo BBC vahendusel.

Real ja PSG kuuluvad Meistrite liigas samasse alagruppi. Kaks jalgpallihiidu kohtuvad 26. novembril Madridis Santiago Bernabeul. Tabeliseis nelja vooru järel on selline: PSG 12 punkti, Real 7, Club Brügge 2, Galatasaray 1. 

Pariisi Saint-Germain maksis Mbappe soetamisel liigarivaal Monacole 135 miljonit eurot, millega asub kõigi aegade edetabelis Neymari järel teisel kohal. Neymar läks Pariisi suurklubile maksma 222 miljonit eurot. Seega on jalgpalliajaloo kahes suurimas üleminekus olnud osaline PSG.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles