Rannatennis võitis Eesti kliima kiuste viljandlaste südamed

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti rannatennise kogukond on kosuma hakanud Viljandist. Aastaid tagasi tõi Ott Ahonen selle ala Viljandisse. Nüüdseks on mängijaid sadu. Fotol on Ott Ahonen (tagaplaanil) koos Andri Reimanniga.
Eesti rannatennise kogukond on kosuma hakanud Viljandist. Aastaid tagasi tõi Ott Ahonen selle ala Viljandisse. Nüüdseks on mängijaid sadu. Fotol on Ott Ahonen (tagaplaanil) koos Andri Reimanniga. Foto: Kamilla Selina Lepik

Kolm kuud kehvapoolset Eesti suve, üle 80 mängija ja sarja esimene hooaeg. Siinkohal tuleb juttu ligi sada osalejat Viljandi järve äärde meelitanud üsnagi uudsest spordialast rannatennisest ja kogu suve väldanud "Karula Cupi" turniirist.

"Ilm soosis meid ja turniir ei jäänud kordagi ära. Lõpuks oli huvi nii suur, et tuli osalejad kahele päevale jaotada. Üllatus oli, kui palju algajaid tuli kaasa tegema," rääkis Viljandi rannatennise kogukonna üks mootoreid ja "Karula Cupi" korraldajaid Andri Reimann. "204 osaluskorda, 81 mängijat, seejuures ühel turniiril 40 osalejat," ilmestas ta arvudega huvi Eesti kliimas üsnagi ebatavalise ala vastu.

Peale Viljandi mängitakse rannatennist ka mujal Eesti. Näiteks kaks aastat tagasi peeti hooaja lõputurniiri Pärnus. Fotol on viljandlanna Lisell Pruul.
Peale Viljandi mängitakse rannatennist ka mujal Eesti. Näiteks kaks aastat tagasi peeti hooaja lõputurniiri Pärnus. Fotol on viljandlanna Lisell Pruul. Foto: Gertrud Alatare
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles