Politsei otsib 15-aastast Renatat, kes ei jõudnud Tapale kooli

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Renata on jätkuvalt kadunud.
Renata on jätkuvalt kadunud. Foto: Politsei

Politsei leidis Renata üles ja temaga on kõik korras.

Politsei selgitab jätkuvalt 15-aastase Renata asukohta, kes pidi 24. oktoobril jõudma Tapal asuvasse erikooli, kuid sinna ta tänaseni saabunud ei ole. Tartu noorsoopolitseinik Kairi Ojaperv ütles, et praeguseks on politsei üle kontrollinud eri aadressid ja viibimiskohad nii Tartu linnas kui ka maakonnas, kuid neiu asukoht on siiani teadmata. Ta lisas, et politseinikud on pidevas suhtluses olnud nii kooli personali, tüdruku lähedaste kui ka sõprade ja tuttavatega, kuid ka nemad ei tea neiu viibimiskohast midagi.

"Muu hulgas tuvastasime, et 24. oktoobril ema poolt Tartu–Tapa rongile saadetud neiu väljus sellest juba Kärkna jaamas ning liikus sealt tagasi arvatavasti Tartu linna. Paraku on sest ajast teadmata tema edasine teekond ja liikumissuund," sõnas Ojaperv. Ta lisas, et ühe võimaliku viibimispaigana on üle kontrollitud koht ka Laeva vallas, kuid tütarlast tol päeval sealt tabada ei õnnestunud.

Noorsoopolitseinik täpsustas veel sedagi, et endiselt on välja lülitatud Renata mobiiltelefon ning 24. oktoobrist alates ei ole tütarlaps endast ka sotsiaalmeediasse ühtegi märki maha jätnud.

Kodust lahkudes oli Renatal seljas musta värvi jope heleda karvase kapuutsiga, jalas mustad püksid ja musta värvi jalatsid. Neiu kannab prille ning tal on kaasas must spordikott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles