Rannatennis võitis Eesti kliima kiuste kiirelt viljandlaste südamed

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti rannatennise kogukond on kosuma hakanud Viljandist. Aastaid tagasi tõi Ott Ahonen (tagaplaanil) selle ala Viljandisse. Nüüdseks on mängijaid ligi sada ning Andri Reimann (esiplaanil) on käima lükanud ka kohaliku sarja «Karula Cup».
Eesti rannatennise kogukond on kosuma hakanud Viljandist. Aastaid tagasi tõi Ott Ahonen (tagaplaanil) selle ala Viljandisse. Nüüdseks on mängijaid ligi sada ning Andri Reimann (esiplaanil) on käima lükanud ka kohaliku sarja «Karula Cup». Foto: Kamilla Selina Lepik

Kolm kuud kehvapoolset Eesti suve, üle 80 mängija ja sarja esimene hooaeg. Siinkohal tuleb juttu ligi sada osalejat Viljandi järve äärde meelitanud üsnagi uudsest spordialast rannatennisest ja «Karula Cupi» turniirist.

Miks peaks novembrikuus pärast esimese lume saabumist rannaliival harrastatavast spordialast kirjutama? Aga sellepärast, et Viljandis väga menukaks osutunud rannatennise hooajale pandi punkt alles paar nädalat tagasi.

Tänavu käima lükatud sari «Karula Cup» meelitas Viljandi randa üle 80 mängija. Säärast menu ei osanud korraldajad oodata.

«Ilm soosis meid ja turniir ei jäänud kordagi ära. Lõpuks oli huvi nii suur, et tuli osalejad kahele päevale jaotada. Üllatus oli, kui palju algajaid tuli kaasa tegema,» rääkis üks Viljandi rannatennise kogukonna mootoreid ja kogu suve väldanud «Karula Cupi» korraldajaid Andri Reimann. «204 osaluskorda, 81 mängijat, seejuures ühel turniiril 40 osalejat,» ilmestas ta arvudega huvi Eesti kliimas üsnagi ebatavalise ala vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles