Paf Eesti-Läti korvpalliliiga mänge hakkab nägema Telia LIVE kanalis

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Telia

Eesti Korvpalliliit ja Telia Eesti sõlmisid koostöölepingu, mille tulemusena hakkab Paf Eesti-Läti korvpalliliiga mänge näitama Telia LIVE kanal, kirjutab Raigo Neudorf tehnoloogiaportaalist Digitark.

Mängudele saab kaasa elada alates eelolevast laupäevast ehk 9. novembrist, mil omavahel kohtuvad Pärnu Sadam ja Jurmala Betsafe. Mäng algab kell 17:00.

„Meil on väga hea meel, et nii käimasoleval kui kahel järgmisel hooajal on Paf Eesti-Läti korvpalliliiga ametlik televisioonipartner Eestis Telia. Kui sel aastal jõuavad mängud sadade tuhandete inimesteni Telia LIVE kanali vahendusel, siis uuel aastal näeb korvpallikohtumisi juba meie uues Inspira kanalis. Mängude edastamisel on meie tootmispartner Levira,“ ütles Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik.

Tema kinnitusel on Telia poolt näidatavate mängude hulk hooaja jooksul minimaalselt 45 ning edastama hakatakse laupäeviti peetavaid mänge.

„Meediamaastik on muutumas ja turule tulevad uued innovaatilised lahendused. Telia on oma pakutavate teenuste ning avatava telekanaliga kindlasti üks teerajajaid. Meie eesmärk on jõuda kvaliteetselt ja uuenduslikult võimalikult paljude vaatajateni ning seda koostöö Telia TV-ga ka tagab,“ kommenteeris Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles