Euroopa liiga: Manchester United alistas Partizani ja kindlustas edasipääsu, Espanyol purustas bulgaarlased

Postimees Sport
Copy
Unitedi peatreeneril Ole Gunnar Solskjäril oli põhjust rahuloluks
Unitedi peatreeneril Ole Gunnar Solskjäril oli põhjust rahuloluks Foto: OLI SCARFF/AFP

Jalgpalli Euroopa liiga neljanda vooru kohtumises oli koduväljakul võidukas Manchester United, kes alistas Belgradi Partizani 3:0. Hispaanias peetud mängus põrmustas Espanyol Bulgaaria klubi Razgradi Ludogoretsi koguni 6:0.

Manchester United asus kohtumist serblaste vastu juhtima 22. minutil, kui skoori avas 18-aastane Mason Greenwood. 11 minutit hiljem suurendas Anthony Martial Punaste Kuradite edu juba kaheväravaliseks. Lõpptulemuse tõi tabloole Marcus Rashford, kes 49. minutil täpne oli.

United on nelja vooru järel L-grupi liider, olles kogunud 10 punkti. Teisel kohal jätkab Alkmaari AZ kaheksa silmaga. Partizan on kolmandana kogunud neli punkti ning täna Alkmaarile 0:5 kaotanud Astana on endiselt punktita.

H-alagrupis sai tõelise seljavõidu Hispaania klubi Espanyol. Esimesel poolajal kaks punast kaarti teeninud Ludogorets oli murtud juba 36. minutiks, kui Matias Vargase täpne penalti skooriks 3:0 tegi . Teisel poolajal lisas praegu Hispaania kõrgliigas eelviimasel kohal paiknev Espanyol veel kolm tabamust ning kuueväravaline võit oli tõsiasi.

Hoolimata suurest kaotusest on Ludogorets endiselt edasipääsu kohas kinni. Alagruppi juhib Espanyol 10 punktiga, Ludogoretsil on kogutud 6 punkti. Kolmandal kohal on Ungari klubi Ferencváros 5 silmaga ning Venemaa hiid Moskva CSKA jätkab ühe punktiga viimasel kohal. 

Tippklubide omavahelist heitlust sai eile näha J-grupis, kus kohtusid Saksmaa klubi Borussia Möchengladbach ja läinud kevadine Meistrite liiga poolfinalist AS Roma. Borussial õnnestus kohtumine Marcus Thurami üleaja väravast 2:1 võita. 

Tänu Borussia võidule muutus ka seis J-grupis väga intrigeerivaks. Alagruppi juhib Istanbuli Basaksehir 7 punktiga. Teisel kohal on Borussia viie punktiga ning kolmandal kohal paikneval Romal on samuti viis punkti. Ka viimast kohta hoidval Austria klubil Wolfsbergeril on nelja punktiga kõik võimalused edasipääsuks olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles