Miks on kujunenud eestimaise tootja Krauss esmaklassilised puhastusained eestlaste lemmikuks?

Copy
Foto: Krauss Baltic OÜ

Vastab Krauss Baltic OÜ tegevjuht Margus Vainu.

Eks inimesed tahavad ikka seda, mis tegelikult töötab ja seda me neile ka pakume.

Meie tooted on nii tõhusad, et nad kuuluvad vaieldamatult profitoodete nimistusse, sest nad sisaldavad maksimaalses koguses põhitoimeainet ja kui inimene on juba kasutanud profitoodet siis naljalt seebivee juurde teda tagasi ei meelita. Profitooteid vastavalt tootja soovitusele kasutades oledki tegelikult proff.

Meie ankurtoode,  ´´Krauss Torupuhastusaine´´ on isegi nii tõhus, et santehnikud, kes käivad toruummistusi likvideerimas, ostavad meilt seda, sest see teeb nende elu äärmiselt lihtsaks – vala ja unusta – ei mingit trosside ja masinatega jändamist või torude lahtisulatamist talvel. Ühest pudelist piisab ÜHETEISTKÜMNEKS kraanikausi või duši äravoolu ummistuse avamiseks. See on äärmiselt soodne toode, sest teistel samalaadsetel kulub palju rohkem ka väiksema ummistuse eemaldamiseks – toode lõhustab kiirelt juuksed ja lemmikloomakarvad, rasva jne.

Kui toode on nii tõhus, kas ta siis torusid ära ei riku?

Ei riku, ta ei kahjusta mitte mingil moel plast- ega metalltorusid v.a alumiiniumit, mida aga ei kasutata äravoolusüsteemides, sest muidu söövitaksid moodsad puhastusvahendid nad üsna kiiresti läbi.

Väikesed ümmargused graanulid leiavad näiteks kraanikaussi valades ise tee ummistuse juurde ja hakkavad seal oma tööd tegema. Et aga reaktsioon toimuks kiiremini, on tootesse lisatud ka väikeseid alumiiniumiterakesi, mis veega kokkupuutes tõstab ummistuse juures temperatuuri kuni 80 kraadini. Mida kõrgem on aga temperatuur, seda tõhusamalt suudab aine lõhustada ummistuse tekitajad, seda isegi siis, kui äravool on jäätunud.

Foto: Krauss Baltic OÜ

Kust võib leida teie tooteid?

Nüüd võib meie tooteid leida kõikidest Magziini ja Realiseerimiskeskuse kauplustest ning uudisena ka Coop Maksimarketitest ja Port Arturi Konsumist (vaata täpsemat loetelu meie kodulehelt).

Praegu töötame kõvasti selle nimel, et meie tooteid saaks osta ka muudest levinud poodidest ja loodame tõsist läbimurret selles tuleval aastal.

Loomulikult on meil ka oma e-pood, mille leiab krauss.ee kodulehelt või otse pood.krauss.ee, kus  üle 20-eurosed ostud tuuakse kliendile kätte tasuta.

Leia meid ka Facebookist.

https://www.facebook.com/kraussbaltic/

Copy
Tagasi üles