PetCity avas Viimsis uhiuue lemmikloomakaupluse

lemmik.postimees.ee
Copy
Pet City loomapoe avamine
Pet City loomapoe avamine Foto: Liis Treimann

Täna, 8. novembril kell 12 avati Viimsi Keskuse esimesel korrusel uhiuus PetCity lemmikloomakauplus. PetCity poe külastajatel on võimalus osaleda ka heategevuslikus kampaanias, mille eesmärgiks on rõõmustada hüljatud loomi.

Viimsi kaupluse 200-ruutmeetrilisel pinnal on esindatud on nii populaarsed kaubamärgid kui ka Baltikumis esmakordselt müügil olevad eksklusiivsed brändid. Lemmikuomanik saab kauplusest soetada kõik vajalikud kaubad oma lemmikule – toidud, aksessuaarid, riided ja tarvikud. Kõige laialdasem on kaubavalik koertele ja kassidele, samas ei puudu ka tooted närilistele, lindudele ning kaladele.

«Pakkumaks oma külastajatele häid tooteid hea hinnaga, otsustasime teha kuni aasta lõpuni erikampaania ning külmutasime mitmete populaarsete toodete hinnad, mille hulgas on näiteks koerte, kasside ja näriliste toidud, aga ka kassiliiv. Hinnagarantii tooted tunneb ära spetsiaalse märgistuse abil,» rääkis PetCity tegevjuht Hendrik Tibar.

Praegu, mil õues varakult pimedaks läheb ja ilmad aina külmemad, võiks Tibari sõnul olla igal koeral korralik ja tugev helkuri ja tulukese ning loomaomaniku telefoninumbriga varustatud kaela- ja jalutusrihm, talviste külmakahjustuste vältimiseks ka käpapadjandi vaha. «Üle võiks vaadata looma karva, küünte ja hammaste hooldamise arsenali, eesootavatele ilutulestikupaukudele mõeldes leiab kauplusest ka mitmeid loomi rahustavaid tooteid. Üksiti kutsume kõiki Eesti inimesi üles rohkem hoolima loomadest ja ilutulestikku laskma vaid aastavahetusel, 31. detsembril.»

Kõigil PetCity külastajatel on võimalus osaleda ka heategevuses. «Uurisime Varjupaikade MTÜ-lt, kuidas saaksime tõsta varjupaikades olevate lemmikute tuju, et nad ei jääks pühade ajaks unustusse. Paneme koos külastajate abiga neile vastavalt soovide nimekirjale kokku ka sööki, pesasid, mänguasju ja muud vajalikku. Igaüks saab korjanduskasti oma panuse anda,» rõhutas Hendrik Tibar.

PetCityl on Eestis juba 18 kauplust. Lisaks Eestile leiab PetCity lemmikloomakeskuseid ka Lätist ja Leedust. PetCity Viimsi Keskuse lemmikloomapood on avatud iga päev kella 10–22. PetCitysse on alati oodatud ka kõik hästi käituvad lemmikloomad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles