Mart Helme: EKRE ei kutsu maaeluminister Mart Järvikut tagasi (22)

BNS
Copy
EKRE esimees Mart Helme.
EKRE esimees Mart Helme. Foto: Mailiis Ollino

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimees Mart Helme kinnitusel ei kutsu erakond maaeluminister Mart Järvikut tagasi ja talle süüks pandav on «mugavustsoonis elavate ametnike rünnakud, keda toetab peavoolumeedia».

Minister on teinud head tööd ning see häirib mugavustsooni nautinud allasutuste ametnikke, samuti on see poliitiliselt opositsiooni poolt tekitatud torm veeklaasis, et EKRE-t ja kogu valitsust haavata. «Me ei kutsu ministrit tagasi,» rõhutas Helme sotsiaalmeedias.

Helme lisas, et Järvik on teinud väga head tööd oma valdkonnas, samuti näeb ta elu ja surma peale võitlust poliitilisel areenil, kus Reformierakond ja sotsiaaldemokraadid on võtnud käsile kõik alatud võtted, et valitsust kahjustada, seda peavoolumeedia kaasabil.

Põhja ringkonnaprokuratuur alustas kolmapäeval kriminaalmenetlust toimingupiirangu rikkumise paragrahvi alusel maaeluministeeriumi haldusalas toimuva asjus. Uurimine puudutab minister Mart Järviku nõunikku Urmas Arumäed, ent kahtlustust pole kellelegi esitatud.

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles