Naiste hokiklubis liigub litter jääl juba päris suure auruga

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi hokiklubi Fuuriad peatreeneril Ragnar Sool (vasakul) on hea meel, et teist hooaega Eesti naiste meistriliigas mängiv sats on aastaga palju arenenud ning välja on kujunenud kindel tuumik, kes trennis ja võistlustel kaasa lööb.
Viljandi hokiklubi Fuuriad peatreeneril Ragnar Sool (vasakul) on hea meel, et teist hooaega Eesti naiste meistriliigas mängiv sats on aastaga palju arenenud ning välja on kujunenud kindel tuumik, kes trennis ja võistlustel kaasa lööb. Foto: Elmo Riig

Lisaks pallialade meistriliigadele osalevad viljandlased ka jäähoki meistriliigas. Täna kell 16 võõrustab Viljandi naiste hokiklubi Fuuriad pealinna hokiklubi Grizzlyz.

Oktoobri lõpus tänavust meistriliiga hooaega alustanud Fuuriad on seni kulgenud kaotuslainel. Hoolimata sellest rõõmustab treener Ragnar Soo klubi arengu üle. «Eks see ole kogemuses kinni: kes kui palju on jääl aega veetnud. Teiste klubide mängijatel on ju aastatepikkused kogemused,» nentis ta. «Meil läheb meistriliigas teine aasta ja tase liigub paremuse poole. Alguses proovisime litrit oma tsoonist lihtsalt välja peksta, nüüd ikka teeme pealeviskeid ja läheme rünnakule ka.»

Niisamuti on Sool hea meel selle üle, et välja on kujunenud kindel tuumik, kes mängudel kaasa lööb ja trennis käib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles