"Parim uus seiklus 2020" on saunaseiklus Lammasmäel

Katrin Uuspõld
Copy
Lammasmäe puhkekeskuse peremees Meelis Parijõgi võttis vastu tiitli "Parim uus seiklus 2020" saunaseikluse pakkumise eest.
Lammasmäe puhkekeskuse peremees Meelis Parijõgi võttis vastu tiitli "Parim uus seiklus 2020" saunaseikluse pakkumise eest. Foto: Ida-Virumaa turismiklaster

Põhja-Eesti turismikonverentsil kuulutati välja Ida-Viru turismiklastri korraldatud konkursi raames "Parim uus seiklus 2020" ja jagati ka eritiitleid. Sel aastal kandideeris tiitlile kümme seiklust. Tiitliga "Parim uus seiklus 2020" pärjati Lääne-Virumaalt Lammasmäe puhkekeskuse saunaseiklus.

Lammasmäe puhkekeskuse peremees Meelis Parijõgi soovitab saunaseiklust igaühele, sest saun rahustab ja lõõgastab, tugevdab organismi vastupanuvõimet ning hoiab ka ihu ilusa. "Ja ma ei ole tõesti näinud ühtegi inimest, kes saunast tulles oleks pahas tujus," ütleb Meelis Parijõgi.

Parim hariduslik seiklusmäng on Sillamäe muuseumi digitaalne otsingumäng "Salastatud linna eesrindlane", rahva hinnangul on parim uus lemmikseiklus Valaste puhkeküla "Jalgsimatk Ontika–Valaste matkarajal".

Konkursi "Parim uus seiklus 2020" nominentide seas olid ka kohvik Muna "Imemuna", Raudlaeva Maja MTÜ "Seiklusreisid Eesti rannikumerel ja sisevetel", Iisaku Kihelkonna Muuseum SA seiklusmäng "Hoia kõvasti pavoid ja kinnita kussak", MTÜ Young & Active "Sise- ja tänava-lasertag'i ja paintball'i-lahingud", Avinurme puiduaida "Avinurme rong" ja Alutaguse Matkaklubi MTÜ "Väljakutse ülekaalulistele".

Konkursi korraldas Ida-Viru turismiklaster kolmandat korda, et mitmekesistada ja luua uusi eri sihtrühmadele mõeldud tegevusi ja atraktsioone piirkonnas. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles