Kolmapäev, 13. november

Sakala
Copy
Pärimusmuusika aidas peetakse Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia rahvusliku käsitöö osakonna 25. aastapäevale pühendatud rahvusvahelist pärandtehnoloogia konverentsi «Rahvusliku käsitöö uurimine: sihid ja meetodid kõrghariduses».
Pärimusmuusika aidas peetakse Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia rahvusliku käsitöö osakonna 25. aastapäevale pühendatud rahvusvahelist pärandtehnoloogia konverentsi «Rahvusliku käsitöö uurimine: sihid ja meetodid kõrghariduses». Foto: Sandra Urvak

Pärimusmuusika aidas 12.-13. novembril algusega kell 10.30 Viljandi kultuuriakadeemia rahvusliku käsitöö osakonna 25. juubelile pühendatud rahvusvaheline pärandtehnoloogia konverents «Rahvusliku käsitöö uurimine: sihid ja meetodid kõrghariduses». Ettekandeid teevad pärandi, käsitöö ja hariduse teemadel rohkem kui 35 valdkonna uurijad kaheksast erinevast riigist. Konverentsi töökeel on inglise keel. Tasuja puiestee 6, Viljandi.

NÄITUSED

Viljandi linnagaleriis 28. novembrini  Haapsalu graafilise disaini festivali rahvusvaheline konkurssnäitus «Isikupära/Individuality». Tallinna tänav 11/1.

Sakala keskuses 11. detsembrini näitus «Fotograafilised lood». Oma fotograafilisi lugusid näitavad Viljandi fotoklubi liikmed ja sõbrad. Tallinna tänav 5, Viljandi. 

Kõpu Peetri kiriku rõdusaalis Jaanus Siimu fotonäitus Suure-Jaani muusikafestivalist, pööningusaalis Mall Vesilo ja Merike Saaremetsa tekstiilinäitus. Näitusele ja torni pääseb ürituste ajal ja etteteatamisel.

Viljandi muuseumis on 16. novembrini koostöönäitus Eesti ajaloomuuseumiga «Päris ja prii: 200 aastat talurahva vabastamisest Liivimaal, 150 aastat esimesest laulupeost» ja stendinäitus Mulgimaa ajaloost. Tel 433 3316. Laidoneri plats 10.

Kondase keskuses on 16. detsembrini avatud Kristi Kangilaski illustratsioonide näitus, püsinäitusel maalikunstniku ja kooliõpetaja Paul Kondase (1900–1985) maalid, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Tel 433 3968. Pikk tänav 8, Viljandi.

​Heimtali muuseumis on jõulukuu lõpuni näitus «Kahlajad ja värvulised». Muuseum on avatud teisipäevast laupäevani kella 9–17.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse sinises saalis novembri lõpuni Leonhard Lapini näitus «Noor Lapin» ja teise korruse fuajees Kristi Markovi šaržid. Viljandi maantee 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles