Suur pildigalerii: PJK alistas Pärnumaa derbis Vändra ja tõusis tabelis kolmandaks, mis viib üleminekumängudele

Märt Pilme
, reporter
Copy

Enne tänast Pärnumaa derbit, kus esiliiga B-tasandil läksid Vändra kunstmurustaadionil vastamisi kohalik Vaprus ja Pärnu jalgpalliklubi (PJK), oli lahtisi otsi palju, ent kõik lõppes PJK-le õnnelikult.

Vändral olid enne viimast vooru kõik sotid selged. PJK vajas viimases voorus Vändra üle võitu ja pidi lootma, et tabeli kolmas, Nõmme Kalju U21 ei alista juba turniiri kinni pannud FC Nõmme Unitedit. Nii läkski! Kalju kaotas 0:3 Unitedile ja PJK võitis Vändrat 3:1.

Viimaseks matšiks oli Vändrasse tulnud koguni 231 pealtvaatajat. PJK läks 11. minutil Joonas Silla väravast juhtima, ent Rasmus Allesel oli 23. minutil vastus olemas. Poolajale suunduti siiski PJK 2:1 eduseisus, kuna Jargo Pert lõi omavärava. PJK pinged võttis maha Kein Makovei, kes vormistas 79. minutil lõppseisu 3:1.

Esiliiga B-tasandi tabel.
Esiliiga B-tasandi tabel. Foto: Jalgpall.ee

Vändra pälvis hooaja kokkuvõttes teise koha, mis tõstab nad järgmiseks aastaks esiliigasse. Tiimi juhendaja Ranet Lepik on öelnud, et nad alles mõtlevad, kas on mõtet aste kõrgemale madistama minna.

PJK lõpetas pronksil, see tähendab, et nende hooaeg pole veel läbi ja neil jääb võimalus tõusta esiliigasse. Selleks on vaja kahe mängu kokkuvõttes olla parem kõrgema taseme kaheksanda lõpetanud Rakvere Tarvast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles