Proviisorid: meie pole apteekide üheduse ettepanekuid heaks kiitnud

BNS
Copy
Eesti Proviisorite Koja juht Karin Alamaa-Aas.
Eesti Proviisorite Koja juht Karin Alamaa-Aas. Foto: Remo Tõnismäe

Eesti Proviisorite Koda (EPK) pole rahul, et Eesti Apteekide Ühendus (EAÜ) väidab, justkui oleks proviisorid kiitnud heaks apteekide üheduse ettepanekud lõpusirgele jõudnud apteegireformi muutmiseks. 

Proviisorite koda pöördus riigikogu sotsiaalkomisjoni ja valitsuskoalitsiooni töörühma poole teisipäeval, märkides, et EAÜ ja EPK on küll leppinud kokku apteegireformi ühise arutelu, kuid see pole veel toimunud.

Teisipäeval toimus sotsiaalminister Tanel Kiige kutsel arutelu, kus apteekide ühendus pidi tutvustama oma ettepanekuid apteegireformi muutmise asjus, kuid EAÜ seal ei osalenud.

Proviisorid on EAÜ tegevusest üllatunud, kuna ühendus on võtnud enda ülesandeks proviisorite koja tegevuse vahendamise sotsiaalkomisjonile ja valitsuskoalitsiooni apteegireformi töörühmale.

EPK ei vaja oma seisukohtade edastamiseks Eesti Apteekide Ühenduse abi, kirjutas  koja juhatuse esimees Karin Alamaa-Aas. Seepärast palus koda edaspidi lugeda proviisorite seisukohtadeks üksnes organisatsiooni esindusõigust omavatelt inimestelt tulnud teavet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles