Aitab kodus levivatest allergeenidest, viirustest ja kuivast õhust

Copy
Õhupuhasti ja -niisuti koos mobiilirakendusega
Õhupuhasti ja -niisuti koos mobiilirakendusega Foto: Philips

Kütteperioodi alguses on oluline juba varakult mõelda kodus olevale õhukvaliteedile. Kuiv ja saastunud õhk võib oluliselt mõjutada inimese tervist ja enesetunnet, põhjustades muuhulgas selliseid vaevuseid nagu naha ja limaskestade kuivus ning soodustades sügisel ja talvel viirusnakkustesse haigestumist.

Tervis alati esikohal

Seda, et inimese tervise seisukohalt on puhas ja niisutatud õhk väga oluline, tõendab ka Philipsi Baltimaades korraldatud küsitlus. 70% vastanutest leidis, et kuiv ja saastunud õhk põhjustab naha, silmade ja nina limaskestade kuivust ning immuunsusteemi nõrgenemist. See tekitab jällegi soodsa pinnase erinevate viirusnakkuste levikuks.

Enam ei pea tube tuulutades külmetama

Uuringus osalenud 37% eestlastest, 36% lätlastest ja 32% leedukatest vastasid, et on viimase aasta jooksul puutunud kodus kokku kuiva õhuga. Seejuures 24% eestlastest, 21% lätlastest ja 20% leedukatest tunnistasid, et ka nende pereliikmed on sama kogenud.

Sageli annab kuivast õhust märku ka toataimede seisund, samuti on oluline pöörata tähelepanu puitpõrandale ja -mööblile – kuiva õhu mõjul võivad need praguneda ja kahjustuda. Kuiv õhk mõjub halvasti ka lemmikloomade tervisele ja enesetundele.

Varem oli parimaks viisiks õhu niisutamiseks ja tolmu vähendamiseks tubade tuulutamine, mis võib talvel külma õhu tõttu võrdlemisi ebamugav olla. Tänapäeval on õnneks selleks meeldivamaid ja efektiivsemaid viise. Philipsi 2-in-1 seeria 2000i  ja 3000i õhupuhasti- ja niisuti on välja töötatud inimeste eluviisi silmas pidades. Tänu uuenduslikele tehnoloogiatele, sh NanoCloud niisutamise tehnoloogiale, erinevatele filtritele ja  nutikatele AeraSense anduritele, suudab seade õhust tõhusalt eemaldada isegi 0,003 mikroni suurused liivaosakesed ja tagada sel viisil 99,9% saasteainetest vaba õhk.

Õhupuhasti ja -niisuti koos mobiilirakendusega
Õhupuhasti ja -niisuti koos mobiilirakendusega Foto: Philips

Ületamatu tulemus ka allergikutele

Kohandatavad seadmed võimaldavad ülimat paindlikkust. Nutikas õhukvaliteedi andur jälgib pidevalt õhu kvaliteeti ning LED-halonäidik muutub vastavalt vajadustele tänu millele olete kogu päeva vältel informeeritud ja kaitstud. Kindlustunnet lisab funktsioon Healthy Air Lock and Alert funktsioonid, mis hoiatavad ette, kui filtri kasutusaeg hakkab lõppema ning lülitab seadme automaatselt välja, kui filter on kulunud. Kuival hooajal on eriti kasulik ainult puhasti režiim, samas filtreeritakse allergeenide režiimis välja tavalisemad õhu kaudu levivad allergeenid.

Philipsi 2-in-1 seeria 2000i ja 3000i õhupuhasti ja -niisuti  VitaShieldi puhastussüsteem aitab kõrvaldada 99,9% õhu kaudu levivatest allergeenidest ning 99,9% kodus leiduvatest bakteritest ja viirustest.

Vaikne nagu sosin

Enam ei pea muretsema, et õhupuhasti ja -niisuti heli tekitab, mis kodus vaikust segaks. Seade põhineb ainulaadsel madalmüratehnoloogial ja sellel on Quiet Mark, sertifikaat. Nii võite õhku puhastada ükskõik millal, kas päeval või öösel, ilma teisi pereliikmeid häirimata. Seade sobitub mistahes sisekujundusstiiliga ning võtab väga vähe ruumi.

Õhupuhasti ja -niisuti koos mobiilirakendusega
Õhupuhasti ja -niisuti koos mobiilirakendusega Foto: Philips

Seeria 2000i ja 3000i õhupuhasti ja -niisutite kohta leiate täpsemat teavet SIIT!

 
Katsetatud sõltumatus laboris filtreerimisainete 1kordse läbivustõhususe suhtes õhuvoolu kiirusel 5,33 cm/s.
Katsetused viis läbi Shanghai Mõõte- ja Katsetamistehnoloogia Instituut (SIMT) in 30 m3 kambris vastavalt standardile GB 21551.3-2010, katsetamiseks kasutati bakterit (Staphylococcus albsp) 8032.
Mikroobse lagundamise kiiruse katse teostas Airmid Healthgroup Ltd. Katse viidi läbi õhu kaudu leviva gripiga A(H1N1) saastunud 28,5 m3 katsekambris.
Katsetused viis läbi SIMT 30 m3 kambris vastavalt standardile GB 21551.3-2010, katsetamiseks kasutati bakterit (Staphylococcus albsp) 8032. 99,9% viirusest (läbivast õhust, mikroobseLagundamise kiiruse katse teostas Airmid Healthgroup Ltd. Katse viidi läbi õhu kaudu leviva gripiga A(H1N1) saastunud 28,5 m3 katsekambris), ja 99,97% tavalise allergeeni suurustest 0,3 um osakestest (läbivast õhust, katsetatud sõltumatus laboris filtreerimisainete 1kordse läbivustõhususe suhtes õhuvoolu kiirusel 5,33 cm/s).
Copy
Tagasi üles