Sindi ristmikul algasid teetööd

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnus Riia ja Paide maantee ristmikul parandatakse selle nädala alguses teekatet.
Pärnus Riia ja Paide maantee ristmikul parandatakse selle nädala alguses teekatet. Foto: Urmas Luik

Pärnus Riia ja Paide maantee ristmikul parandatakse selle nädala alguses teekatet, kõige enam segavad teetööd Paikuse poolt tulijaid ja sinnakanti minejaid.

Hommikusel tipptunnil tekkisid Paikuselt Pärnu suunas ummikudki ja linna jõudmiseks pidi tavapärasest rohkem aega varuma.

Töid teeb maanteeameti tellimusel OÜ Viamer Grupp. Ettevõte on linnavalitsusele teatanud, et tõenäoliselt parandavad nad teekatet täna, homme ja võib-olla ülehommegi – sõltub ilmast.

Riia maanteel freesitakse rööpasse sõidetud asfaltkate ja paigaldatakse uus. Riia poolt tulijatel on teekatte parandamise ajal kinni üks sõiduradadest, otse ja paremale saab sõita.

Kõige enam segavad teetööd Paikuse poolt tulijaid ja sinnakanti minejaid.
Kõige enam segavad teetööd Paikuse poolt tulijaid ja sinnakanti minejaid. Foto: Urmas Luik

Paikuse poolt tulles õnnestub paremale keerata, otse ja vasakule sõita pole võimalik. Riia suunas sõitmiseks tuleb Neste bensiinijaama juurest Liivi teele minna ja maanteele tagasi pöörata. 

Kesklinna poolt lõunanaabrite pealinna suunas saab ainult otse sõita ja Raeküla kooli poole keerata ei anna. Paikusele vuramiseks tuleb ristmik ületada ja pärast töötsooni tagasipööre teha.

Liiklust reguleerivad ajutised liiklusmärgid.

Foorid lülitatakse kas kollasele režiimile või välja. Raeküla kooli juures aitavad jalakäijail teed ületada reguleerijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles