Kalakelmi ohvriks on langenud mitu inimest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Politseile on tõenäolise kelmi isik teada ja kõigil, kes tema ohvriks on langenud, palutakse sellest korrakaitsjatele teada anda. Foto on illustratiivne.
Politseile on tõenäolise kelmi isik teada ja kõigil, kes tema ohvriks on langenud, palutakse sellest korrakaitsjatele teada anda. Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel nädalal kirjutas Lõuna-Eesti Postimees Otepää valla prouast, kes laenas 400 eurot seal kandis kala müümas käinud mehele, kuid raha tagasi ei saanud. Nüüdseks on selgunud, et kelmil on ohvreid rohkemgi.

Otepää vallas Vaardi külas elav Hilja rääkis Lõuna-Eesti Postimehele, et mees tõi talle ja abikaasale kala kogu suve. Umbes kuu tagasi palus mees aga laenuks 400 eurot ja lubas paari päeva pärast tagastada. Et siiani polnud probleeme esinenud, ei osanud Hilja midagi kahtlustada ja laenaski raha.

Piirkonnapolitseinik Sander Karu ütles, et pärast artiklit on politseini jõudnud siit-sealt teateid, et sama mees on käinud erinevates kohtades, rääkinud oma raskest elust, küsinud laenu ja siis haihtunud. Politseile on mehe isik teada, ta on varem karistatud varavastase süüteo eest.

Kõigil, kelle uksepakule sama «kalakaupmees» peaks ilmuma, soovitab politsei hilisemate probleemide vältimiseks raha laenuks mitte anda ning vältida ka olukorda, kus mees näiteks tuppa kutsutaks ning tal tekiks ligipääs toas olevatele väärtuslikumatele esemetele.

Kui kellelgi on veel selle mehe suhtes pretensioone, palutakse ühendust võtta kohaliku piirkonnapolitseinikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles