Barcelona president ei muretse Lionel Messi tuleviku pärast

Kris Ilves
, reporter
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Barcelona jalgpalliklubi president Josep Maria Bartomeu usub, et ründaja Lionel Messi kirjutab lähiajal alla lepingupikendusele.

Kuigi 32-aastasne argentiinlase praegune leping Barcelonaga lõpeb 2021. aasta suvel, on klubi juhtkond alustanud Messiga uue kohtrahti läbirääkimisi. Väidetavalt pakub Barcelona oma talismanile viieaastast lepingut, kirjutab jalgpalliportaal Goal.com.

«Kindlasti on mõlema osapoole soov lepingut pikendada, kuid lõpliku otsuse langetab tema. Ta on teeninud õiguse otsustada, millal lõpetab jalgpalli mängimise. Messi ütles mulle mõne nädala eest, et soovib kunagi oma karjääri just Barcelonas lõpetada,» rääkis Bartomeu.

Barcelona president lisas: «Järgmisel kahel-kolmel hooajal on meie liider Messi. Ta on endiselt noor, tugev ja ambitsioonikas mängija. Messi jääb meie juurde järgmiseks kaheks, kolmeks, neljaks või viieks aastaks. Ma olen selles kindel.»

Bartomeu on veendunud, et kui Messi paneb kunagi oma mängijakarjäärile punkti, jääb argentiinlane klubiga seotud, sest on Barcelonas terve profikarjääri mänginud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles