Eakas muhulane patustas kalaretkel tuliveega

Saarte Hääl
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Saarte Hääle arhiiv

Politsei alustas väärteomenetlust 73-aastase mehe suhtes, kes Muhu vallas käis paadiga merel kalastamas ja tarbis alkoholi.

Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juht Matis Sikk ütles, et algne pahameel politseinike vastu asendus lõpuks mõistva suhtumisega ja mees lubas järgmisel korral merele minnes selga panna ka seekord puudunud päästevesti.

Ööl vastu laupäeva pidasid politseinikud kinni 65-aastase joobnud mehe, kes helistas korduvalt häirekeskusesse ja käskis ähvardaval toonil tema juurde kiirabi saata. Matis Sikk ütles, et kuna mees segas häirekeskuse tööd, pidas politsei mehe tema elukohas kinni. Visa helistaja sai kaela väärteomenetluse paragrahvi alusel, mis käsitleb operatiivteenistustele valeväljakutse tegemistest.

Teisipäeva õhtul vajati politsei abi 55-aastase ärritunud mehe rahustamisel, kes läks tuttava naisega ühiselt purjutades joomakaaslasega lõpuks tülli. Naist ta küll peksma ei hakanud, kuid politsei pidas siiski vajalikuks mees arestimajja kainenema toimetada.

Nädalavahetusel registreeriti kaks lähisuhtevägivalla juhtumit, kus mees ründas naist. Ühel korral pidas politsei 27-aastase mehe kinni. 

Nädala jooksul tuli politseil tegelda 55 juhtumiga. Alustati viit kriminaalmenetlust ja 14 väärteomenetlust. Kainenema viidi neli inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles