Endine jalgpallur kommenteeris Ronaldo käitumist: mina oleksin saanud kaheaastase mängukeelu

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS

Torino Juventuse ja Portugali jalgpallikoondise staarmängija Cristiano Ronaldo seisab halvimal juhul silmitsi kaheaastase mängukeeluga, arvab endine jalgpallur Antonio Cassano.

34-aastasel Ronaldol on käsil keeruline aeg. Ta pole skoorinud kolmes järjestikuses mängus, neist kahes on portugallane enne lõpuvilet välja vahetatud. Pühapäevases liigamängus Milaniga vahetati Ronaldo välja juba 55. minutil ning viiekordne maailma parim jalgpallur otsustas seejärel staadionilt lahkuda.

Itaalia koondise endise ründaja Cassano sõnul on selline käitumine keelatud, sest pärast kohtumist tuleb anda dopinguproov, mitte staadionilt lahkuda. «Kas ta lahkus enne mängu lõppu staadionilt?» küsis Cassano Itaalia telesaates Tiki-Taka. «Seda ei tohi teha, sest mängija peab andma dopinguproovi. Mina pidin omal ajal kohe tagasi staadionile tulema, et vältida kaheaastast mängukeeldu,» lisas Cassano.

Ronaldo on tänavusel hooajal löönud ainult viis liigaväravat ja andnud ühe resultatiivse söödu, Meistrite liigas on samad numbrid vastavalt üks ja üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles