Proovi järele: kas see on kõige õdusam ja mõnusam viis, kuidas kiisusid aidata?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Kass kaminapaistel
Kass kaminapaistel Foto: Shutterstock

Käes on külm ja kõle novembrikuu. Ööd muutuvad aina pimedamaks ning terav tuul näpistab põski. Mis oleks veel parem, kui need sombused ja pimedad õhtud veeta hoopis sooja kaminatule ääres koos kassidega?

Juba sellel reedel, 15. novembril kell 19 on kassisõbrad oodatud Tallinna kesklinnas asuvasse Kasside Turvakodusse, et üheskoos võidelda külma ja pimeduse vastu. Üheskoos saab istuda praksuva kamina äärde, kuulata vahvaid ja põnevaid lugusid turvakodu hoolealustest ning lasta suurel südamesoojusel end kanda.

Kaminaõhtul osalemine on tasuline ning pileti hind kujuneb osaleja soovi järgi — kogu saadud tulu läheb Kasside Turvakodu esmaabifondi, mis on loodud vigastatud loomade esmaste kliinikukulude katmiseks. Lisaks saab kohapeal osta Turvakodu logoga helkureid, kruuse, võtmehoidjaid ja pleede! Kogu saadud tulu läheb täielikult nurrumootorite ülalpidamiskulude katteks.

NB! Õdusa atmosfääri loomiseks on külastajate arv piiratud. Kõikidel huvilistel palub turvakodu kindlasti eelregistreeruda, andes oma külastussoovist teada meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles