Kalev/Cramo järgmine vastane sai tugeva täienduse

Toimetas Ville Arike
Copy
Mindaugas Kuzminskas veel Olympiakose särgis.
Mindaugas Kuzminskas veel Olympiakose särgis. Foto: ROMAIN LAFABREGUE/AFP

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna järgmine vastane VTB Ühisliigas Krasnodari Lokomotiv-Kuban täienes Leedu koondise ääremängija Mindaugas Kuzminskasega.

Kuzminskas alustas hooaega Pireuse Olympiakoses, kuid tema mänguaeg kuivas seal kokku. Nüüd sõlmis ta Kubaniga lepingu 2021. aasta suveni.

«Sõlmisin suvel lepingu Olympiakosega, David Blatt (klubi endine peatreener - toim) isiklikult kutsus mind sinna. Mulle meeldisid väga see tiim ja võimalus mängida Blatti käe all. Nagu teame, muutus kahjuks kõik üleöö. Pärast treenerivahetust muutus mu positsioon klubis oluliselt ega olnud enam vastavuses minu ambitsioonidega,» põhjendas Kuzminskas lahkumist.

Kubanis ootab teda ees koostöö peatreener Luka Banchiga, kelle käe all on ta varem mänginud Itaalias. Kuzminskas rõhutas, et tegemist on meeskonnaga, kes suuteline võitlema Euroliiga koha eest.

Kuban ja Kalev kohtuvad eeloleval pühapäeval kell 16 Krasnodaris. Kuban jagab 3 võidu ja 2 kaotusega kolmandat kohta. Kalevil on võite sama palju, kuid üks kaotus rohkem. Kõiki Kalevi tänavusi mänge kannavad üle Kanal 12 ja postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles