Päevakäpp: inimesesõber Osvaldil on puurielust kõrini

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Osvald
Osvald Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Osvald on üks mõnus ja parajalt suurte põskedega mustavalge lipilapiline kass, kes ülekõige armastab inimesi. Neid puksida, neile sülle pugeda, nende otsas sõtkuda – kui ta poleks kass, oleks ta kindlasti massöör. 

Seda kunsti, kuidas inimene ette võtta ja lihasgruppide kaupa oma käppade all pehmeks mudida, oskab Osvald ideaalselt. Olgu siis need inimesed kas väikesed, suured, laiad või kandilised – sel pole vahet, sest Osvald võlub nad kõik oma nurrumise saatel ära!

Osvaldi ja mõne teise Kasside Turvakodu hoolealuse vahel tekkisid aga pinged. Nii mõnigi kord olid selle tulemuseks kriimud Osvaldi või mõne teise hoolealuse ninal ning kõigi heaolu tagamiseks olid vabatahtlikud sunnitud Osvaldi teistest eraldama ajaks, kui turvakodus kedagi ei ole. Loodeti, et see kurb olukord ei kesta kaua, sest Osvald on ju nii suur inimesesõber ning kindlasti jääb ta kellelegi silma, kuid nüüdseks asjad nii olnud juba pool aastat.

Iga päev kui vabatahtlikud saabuvad, on Osvald inimesi nähes nii rõõmus. Iga kord mõtleb ta: «Kas ma nüüd pääsen siit suurearvulisest kasside seltskonnast? Kas ma saan viimaks ometi päriskoju? Oma inimeste seltsi? Oma kodu kuningaks?» Seni ei ole seda veel juhtunud...

Osvald on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud. Osvald saabus Turvakodusse Tamsalust ning ootab oma kodu alates 22.12.2018. Oma isikliku massööriga kohtumiseks kirjuta aadressil info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles