Tapa käsipallimehed näitasid Servitile hambaid

Margus Martin
, reporter
Copy
Spordiklubi Tapa ühe kogenuma pallurina toetab meeskonda endiselt Mihkel Koppelmann (mustas).
Spordiklubi Tapa ühe kogenuma pallurina toetab meeskonda endiselt Mihkel Koppelmann (mustas). Foto: Helin Potter

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel on põhiturniiri avaringi järel jäme ots samade klubide käes, kes noppisid mullu medalid. Spordiklubi Tapa tiimi lahutab teisest-kolmandast tabelireast üksainus punkt.

Läinud nädalal viis esimese ringi otsustav vastasseis tapalased Põlvasse, kus kohalik Serviti pani oma paremuse maksma numbritega 31:21 (16:12).

Rohkem kui kuu aega väldanud võistluspausi pidanud tiitlikaitsjale ei kujunenud mäng ülemäära lihtsaks. Oma "teened" olid selles ka värskelt Tapa meeskonnaga liitunud klubi oma kasvandikul Siimo Tänavotsal. Vahepeal mitu aastat Kehra rivistusse kuulunud palluri kontosse kanti debüütmängus seitse väravat.

Samas puudus tapalaste rivistusest meistriliiga resultatiivsemate pallurite sekka kuuluv Aleksandr Oganezov.

Võõrustajate resultatiivsematena viskasid Alfred Timmo ja Sander Sarapuu kumbki neli väravat.

Põhiturniiri viie vooru järel on Põlva Servitil kaheksa punkti. Järgnevad HC Kehra / Horizon Pulp & Paper ja HC Tallinn võrdselt kuue ning HC Viljandi ja SK Tapa võrdselt viie punktiga. Aruküla/Audentese tiimil on punktiarve seni avamata.

Järgmise kohtumise peab Tapa meeskond 19. novembril Tallinnas, kus minnakse vastamisi HC-ga Tallinn. Esimeses ringis saavutasid tapalased sama vastase üle kodusaalis magusa üheväravalise võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles