Sodiaagisaladused. Universumi märgid sinu tähemärgile, mis toovad külluse rahakotti

Triin Sepp
Copy
Enne kulukat aastalõppu tasub oma rahaasjad kriitilise pilguga üle vaadata.
Enne kulukat aastalõppu tasub oma rahaasjad kriitilise pilguga üle vaadata. Foto: Shutterstock

Pühade lähenedes on olenemata plaanidest üks teema, mis kõigil mõttes - raha ning finantsid. Kui oled horoskoobi-usku, siis leiad siit artiklist nii mõnegi kasuliku nõuande, mida universum just sinu tähemärgil soovitab enne suuremate kulutuste aega ning aasta lõppu kõrva taha panna.

Nagu astroloogiafännid kindlasti teavad, on hetkel käsil tormiline aeg - Merkuuri retrograad, mis kestab kuni 20.novembrini ning mille järellainetusi tunneb veel ka kuni kaks nädalat hiljem. Seetõttu võid tunda, et kogu su elu on üks suur segadus, kuid ka sellisel hetkel on võimalik midagi oma tuleviku heaks ära teha.

Nimelt on eelpool mainitud retrograad Skorpioni tähemärgis, mis suunab meid tegelema oma eraeluga ning kõrgendab kontrollivajadust, ent seotud märksõnadeks on muuhulgas ka maksud ja muutumine. Kuigi suurte ning mõjuvate finantsotsuste langetamiseks ei ole aeg kindlasti õige, siis Skorpionist tuleva energiaga on just paras aeg heita pilt oma isiklikku rahakotti ning selles toimuv enne suuri pühadekulutusi korda sättida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles