Järgmine tuntud eestlane läheb Vene talendisaates Uku Suviste jälgedes

Elu24
Copy
Nika Prokopjeva Vene talendisaates «Golos».
Nika Prokopjeva Vene talendisaates «Golos». Foto: Kuvatõmmis videost

Kui eelmisel aastal püüdis Vene talendisaates «Golos» võitu Eesti laulja Uku Suviste, üritab tänavu sama Eesti Laulul osalenud lauljatar Nika Prokopjeva.

Tunamullu Ukraina talendisaates «X Factor» osalenud ja seal 20 parema naislaulja sekka pääsenud eestlanna Nika Prokopjeva proovib tänavu kätt Vene lauluvõistlusel «Golos» (tõlkes «hääl»).

Mullu osales samas saates Uku Suviste, kes kukkus välja finaalieelses saates.

Tänavune saade on veel algfaasis ning Nika on seni esinenud vaid n-ö pimevoorus, kus kohtunikud lauljaid ei näe ning peavad edasipääsejad hääle järgi valima (sellest ka saate nimi). Nika esitas seal Alex Clare'i loo «Too Close» ning pääses edasi.

«Kaadri taga olin ma ausalt öeldes väga mures, aga siis võtsin ennast kokku,» kirjutas Nika Instagramis. «Ma tahan, et minu samm annaks teistelegi julgust iseendasse uskuda, et meie Eesti talendid poleks arad ja saavutaksid oma eesmärke,» innustas ta eestlasi.

Pimevoorudes valitakse 48 parimat, kes jätkavad saates, ning nende hulka pääses ka Nika. Talle on määratud juhendajaks Vene lauljatar Polina Gagarina, kes sai 2015. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel looga «A Million Voices» teise koha.

«Ma olen õnnelik, et sain laulda oma lemmiklaulu, ja veelgi õnnelikum, et pääsesin Polina Gagarina tiimi,» ütles Nika.

Hoiame Nikale pöialt! Vaata ta esitust esimeses voorus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles