Armastus ja maailu tõid muusiku Prantsusmaalt Eestisse (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga muusikakooli viiuliõpetaja Florent Coubard lausus, et koolis toetatakse teda igati. Hästi saab ta läbi ka naabritega oma talu lähedal.
Valga muusikakooli viiuliõpetaja Florent Coubard lausus, et koolis toetatakse teda igati. Hästi saab ta läbi ka naabritega oma talu lähedal. Foto: Arvo Meeks

Prantslasest Valga muusikakooli viiuliõpetaja Florent Coubard ütleb, et mingeid kohanemise probleeme pole tal Eestisse kolimisega kaasnenud. Tema talu on just selline rahulik ja ilus paik, mida nad eestlannast abikaasaga otsisid.

Coubard veetis oma elu tänavu aprillini Prantsusmaal. Tema täisnimi on suisa Florent Albert André Coubard, kuid mehe sõnul kasutab ta neist vaid esimest ja viimast, ülejäänud kaks on seal vaid riigi soovil. Prantsusmaal tegutses ta viimati viiuli-, akordioni- ja mandoliiniõpetajana. Tema esimene instrument on siiski viiul.

Tegelikult õppis ta ülikoolis ka bioloogiat, mis pakub huvi siiamaani, ent tööd Coubard selles valdkonnas teinud pole. Nii ongi ta kogu täiskasvanuelu olnud muusik. «Mu sõber otsis oma koolile viiuliõpetajat. Hakkasin sellega tegelema ja enam ei lõpetanudki.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles