Joy kogus Moskvas kuulsust (1)

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Stuudio Joy solistid koos kavajuhiga
Stuudio Joy solistid koos kavajuhiga Foto: Valeri Jerjomin

Valga stuudio Joy esindus veetis neli päeva Moskvas rahvusvahelisel laulu- ja tantsukonkursil Europestage.

«Slaavi Radissoni hotellis näitas oma talenti üle 800 esineja Venemaalt, Lätist, Leedust ja Eestist. Žürii hinnata oli 105 laulu- ja 147 tantsunumbrit,» ütles Joy direktor Marina Jerjomina.

Joy püüdis rahvusvahelise žürii tähelepanu seitsme lauljaga, kelle juhendaja on Marina Jerjomina, ja tantsutrupiga Grace, keda juhendab Jelena Butkevitš.

«Võistelda tuli eri maade juhtivate laulu- ja tantsukoolidega. Seda meeldivam oli saada oma tööle kõrge hinnang,» tõdes Jerjomina.

Sooloartistide seas sai esikoha Gints Ristamets, 1. järgu diplomi sai Janis Guderniks, 2. järgu diplomid Laura Krastina ja Aleksija Karavashkina ning 3. järgu diplomi Diana Lielmane.

Välja anti ka eripreemiad, millega kaasnes salvestusvõimalus Riias Tamara Music stuudios. Viiest preemiast kolm said Joy lauljad: Aleksija Karavashkina, Angelika Maalmann ja Ilja Jefimov. Ilja sai ka kutse intervjuule Riia lasteraadio otse-eetris.

Krastinale esitasid korraldajad aga kutse lõpetada 5. rahvusvahelise konkursi Europestage 2019 galakontsert Riias sellel kuul.

«Konkursi kõige olulisem tulemus on aga uued sõbrad, kontaktid ja loomingulised plaanid ning kutse rahvusvahelisele folkloorifestivalile Horvaatias,» võttis Jerjomina võistulaulmisel saadud pagasi kokku.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles