Sander Post: meil oli väravalööjat vaja

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonda tüüriv Sander Post võib nüüd mõneks ajaks jala sirgu lasta: Premium-liiga hooaeg on läbi ja järgmiseks hooajaks on liigasse püsimajäämine tagatud. Tema sõnul on tabeli seitsmes koht meeskonna taset arvestades maksimumilähedane.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonda tüüriv Sander Post võib nüüd mõneks ajaks jala sirgu lasta: Premium-liiga hooaeg on läbi ja järgmiseks hooajaks on liigasse püsimajäämine tagatud. Tema sõnul on tabeli seitsmes koht meeskonna taset arvestades maksimumilähedane. Foto: Elmo Riig

Seitsmes koht, uus väravakütt, tulijad ja minejad ning järgmisel hooajal kõrgliigas jätkamine professionaalse klubina. Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi peatreener Sander Post võttis eesmärgi täitnud Eesti meistrivõistluste Premium-liiga hooaja kokku.

Sander Post, enne hooaja algust andsite lubaduse sihtida meeskonnaga edu ja olla ebameeldiv vastane kõigile ning mitte mängida kümnendale kohale. Nüüd on hooaeg seljataga. Olete lubaduse täitnud: seitsmes koht ja jätkamine meistriliigas.

Numbritest rääkides: selline oli tase ka eelmisel kahel aastal, üks number sinna-tänna. Nüüd tuleb kõvasti juurde panna, et numbreid paremaks saada. Siis on ka koht tabelis lõpuks kõrgem.

Küll aga oli eesmärk liigasse püsima jääda ja selle täitsime sajaprotsendiliselt. Sellega täitsime ka lubaduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles