Inglismaa koondise kaitsja Rose: polnud aimugi, et Liverpooli fännid endiselt Sterlingut vihkavad

Postimees Sport
Copy
Raheem Sterling (vasakul) ja Joe Gomez pühapäevases liigamängus.
Raheem Sterling (vasakul) ja Joe Gomez pühapäevases liigamängus. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Inglismaa koondise kaitsja Danny Rose oli üllatunud, et Liverpooli fännid endiselt Raheem Sterlingut vihkavad.

Raheem Sterling kuulus kuni 2015. aastani Liverpooli meeskonda, kuid siis otsustas ta klubi vahetada ning enam kui 50 miljoni euro eest liitus ta Manchester Cityga. Citys on ta nüüdseks tõusnud tõeliseks põhimeheks.

Kuigi siiani pole Liverpooli fännid otseselt välja näidanud oma pettumust Sterlingu suhtes, siis möödunud pühapäevane City ja Liverpooli kohtumine näitas, et Liverpooli fännidel on Sterlingu lahkumine hinges.

Sterling ja Liverpooli kaotsja Joe Gomez läksid kohtumise käigus omavahel tõuklema ja sõimlema, pärast mida otsustati Sterling Inglismaa koondisest välja heita. Selle tegutsemise pärast sai Sterling kõvasti kriitikat just Liverpooli fännidelt.

«See oli esimene kord kui ma reaalselt tähele panin kui palju Liverpooli fännid teda vihkavad, varem ma sellest aru pole saanud,» lausus Danny Rose BBC raadios.

«Loodan, et pärast valikmängu Montenegroga rahuneb see olukord maha, koondisega oleme sellest teemast ammu üle saanud. Joe on ülimalt meeldiv inimene ja Raheem samuti. Ma ei usu, et nad soovivad üheteise peale mingit viha kanda,» lausus Rose.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles