Anett Kontaveit püüab elu vormi taastada

Andres Vaher
, reporter
Copy
Naeratus ilmus eile Anett Kontaveidi näole korduvalt. See ei olnud kindlasti võltsnaeratus, vaid peegeldas usku helgemasse homsesse. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
Naeratus ilmus eile Anett Kontaveidi näole korduvalt. See ei olnud kindlasti võltsnaeratus, vaid peegeldas usku helgemasse homsesse. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamaegi/Postimees

Anett Kontaveit manab näole laia naeratuse ja hõiskab: «Jess, olen saanud nii mitu nädalat järjest kodus olla ning sõprade ja oma armsa koeraga aega veeta!» Situatsioonikoomika sugemeid sisaldanud sketš tehtud, naaseb Eesti esitennisist aga reaalsusse. Ta ei salga, et aeg alates septembri algusest on olnud keeruline.

«Tagasilöök tuli võimalikult kehval ajal. Kõik sujus tõusvas joones. Mängisin väga head tennist. US Openi eelsed treeningud sujusid suurepäraselt. Olin elu vormis, eriti füüsiliselt. Ja siis järsku… Muidugi olin äärmiselt pettunud ja mul oli raske,» kerib ta ajaratast.

Kevadel tõusis Kontaveit maailma edetabelis kõrgemale kui ükski Eesti tennisist enne teada, 14. kohale. Suvel vorm küll veidi tõrkus, kuid augusti lõpuks saavutas ta taas korraliku hoo. US Openil kaks võitu kirjas, tuli aga 1. septembri duellist Belinda Benciciga ühtäkki loobuda. Kurja saatanana kraesse hüpanud viirushaigus lõpetas hooaja ja viis Kontaveidi hoopis lõikuslauale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles