Jalgratturite liit valis Viljandi neiu hooaja parimaks juunioriks

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi rattaklubi kasvandik Kristel Sandra Soonik pälvis alaliidult parima juuniori tiitli. Fotol on ta koos treener Marek Johansoniga.
Viljandi rattaklubi kasvandik Kristel Sandra Soonik pälvis alaliidult parima juuniori tiitli. Fotol on ta koos treener Marek Johansoniga. Foto: Erakogu

Eesti jalgratturite liit valis hooaja parimaid ning kolmapäeval Tallinnas restoranis Viktoria korraldatud auhinnagalal sai tunnustuse osaliseks Viljandi rattaklubi kasvandik Kristel Sandra Soonik, kes valiti parimaks naisjuunioriks.

Viljandi rattaklubi pälvis teisegi autasu, olles Eesti noorteklubide reitingus kolmas. "Viljandi rattaklubi tuli 2019. aasta noorteklubide reitingus kõrgele kolmandale kohale pealinna suurklubide KJK ja CFC järel. Viljandi klubi kvaliteeti näitab fakt, et jalgratturite liidu liikmesklubidest teenis punkte 27 noorteklubi," ütles siinne treener Marek Johanson.

Soonikule tõid autasu head tulemused, näiteks sai ta tänavu Belgias Euroopa meistrivõistlustelt trekipunktisõidus kuuenda, trekimitmevõistlusel 16. ja Hollandis Euroopa maanteegrupisõidu meistrivõistlustel 30. koha. "Lisaks sai Viljandi rattaneiu Eesti meistrivõistlustel viis medalit, millest kirkaimad võitis ta kriteeriumi- ja temposõidus,” kiitis Johanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles