Tipphetked: Kalev/Cramo sai Lokomotiv-Kubaniilt suure kaotuse

Postimees Sport
Copy

BC Kalev/Cramo kaotas VTB Ühisliigas võõrsil Krasnodari Lokomotiv-Kubanile 63:84.

Kalev suutis Kubaniga sammu pidada kuni esimese veerandaja keskpaigani. Seisult 12:11 tegid venelased aga 14:6 vahespurdi ning Kalev enam järgi ei saanudki. Poolaja 42:33 võitnud Krasnodori meeskond otsustas mängusaatuse ära kolmandal veerandajal, mis võideti 22:13. Viimasel neljandikul vahe püsis ning Kalevil tuli vastu võtta 21-punktiline kaotus.

Võitjate parimana tõi ameeriklane Johnny O'Bryant 21 punkti. Hiljuti klubiga liitunud leedulane Mindaugas Kuzminzkas toetas 15 silmaga.

Kalevi resultatiivseimaks kerkis ameeriklane Kyle Vinales 15 punktiga, lätlane Aigars Škele lisas 12 silma. Eestlasest tõi enim punkte Sten-Timmu Sokk, kes toetas meeskonda kuue punktiga.

Hooaega hästi alustand Kalev on VTB Ühisliigas langenud kolme võidu ja nelja kaotusega üheksandale kohale. Kuban hoiab nelja võidu ja kahe kaotusega kolmandat positsiooni.

Mäng täispikkuses järelvaadatav:

Enne mängu:

Kalev tegi VTB ühisliigas vägagi korraliku hooaja alguse,kui järjest suudeti alistada Euroliiga klubi Peterburi Zeniit, Kaasani UNICS ja Nižni Novgorod. Viimati kohtuti ühisliigas võõrsil Saratovi Avtodoriga kui tuli vastu võtta 90:100 kaotus. Hooajaga on kirja saadud kolm võitu ja kolm kaotust, millega ollakse liigas seitsmendal kohal.

Lokomotiiv-Kubani hooaja algus on olnud pigem keeruline ja raske. VTB ühisliigas on kirjas küll kolm võitu ja kaks kaotust millega jagatakse kolmandat kuni kuuendat kohta, kuid EuroCupil pole tulemused väga säravad olnud. Seetõttu vallandati mõned päevad tagasi klubi peatreener Luca Bianchi.

Kalev on suutnud Lokomotiiv-Kubaniga viimastel kordadel hästi hakkama saada – eelmisel hooajal võideti neid võõrsil 85:80, kodus võideti aga 81:76.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles