Iga töökoht on kuldaväärt

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Kristi Ehrlich.
Kristi Ehrlich. Foto: Virumaa Teataja

Lääne-Virumaa on majanduskliimalt ettevõtjale sobilik piirkond nii suhtumise, taristu kui ka soodsa asukoha poolest.

Lõppev aasta oli siin tegutsevatele ettevõtjatele ka võitude aasta. Aasta ettevõtteks kuulutati Estonian Cell, aasta põllumeheks Voore Farmi eest vedav Indrek Klammer, kindlasti jagub suuremaid ja väiksemaid võite paljude meie ettevõtete tegemistesse, millest osa toob välja ka Virumaa Teataja, Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu ja Lääne-Viru arenduskeskuse koostöös korraldatav ettevõtlusgala.

Teie ees olevast ettevõtluslehest leiate muu hulgas loo aasta toote nominendist – krõbedast taskust keedukreemi ja šokolaadiga, mida valmistatakse Rakveres Jaama tänaval asuvas väikeses pagaritöökojas ja müüakse sama katuse all asuvas “sahvris”.

Õe-venna Kaja ja Heiki Halliku eestvedamisel tegutsev perefirma Päts OÜ jätkab rada, mille tallasid sisse nende vanemad Anne ja Toivo Hallik, kes juba 1992. aastal Tamsalus samasuguse töökojaga alustasid, kuigi ei teadnud oma sõnul esialgu pagaritööst midagi. Aga siis olid teised ajad, piisas olla vaid ettevõtlik ning võisid äri püsti panna ükskõik mis valdkonnas. Toona piisas Toivo Hallikule kodusest pannkoogitegemise oskusest, et ettevõte kasvaks nii suureks, et toodangut hakataks viima ka Eestist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles