Karude ja Riddley teed läksid lahku, meeskond soovib jõuluvanalt pühadeks võitu

Margus Martin
, reporter
Copy
Kadrina Karude seis pole Eesti esiliigas kiita, sest kuue mänguga on turniiritabelis täpselt null võitu. Meeskonna mänedžer Raivo Tribuntsov (sinises) loodab pühadele vastu minna siiski rõõmsamas meeleolus.
Kadrina Karude seis pole Eesti esiliigas kiita, sest kuue mänguga on turniiritabelis täpselt null võitu. Meeskonna mänedžer Raivo Tribuntsov (sinises) loodab pühadele vastu minna siiski rõõmsamas meeleolus. Foto: Meelis Meilbaum

Kadrina Karude korvpallimeeskond oli neljapäeval Tartus peetud Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliiga mängus vastamisi tiimiga Eesti Maaülikool/Skarcon, kellele kaotati 70:96 (poolaeg 45:57).

Lauri Metsa arvele kogunes Karude parimana 22 ja Allan Ehte lisas 18 punkti. Hendry Engelbrecht sai hakkama kaksikduubliga, kui viskas 10 punkti ja võttis 12 lauapalli. Samuti blokeeris Kundast sirgunud keskmängija kolm vastaste viset.

Veelgi korralikumad statistilised näitajad sai kirja võitjate parimana Gert Kaldmäe, kes viskas 24 punkti ja hankis 20 lauapalli.

Esimesel poolajal esiliiga tabelijuhiga korralikult pusinud peatreener Andres Sõbra hoolealused ajasid läbi kahe liidrita: eri põhjusel puudusid Raimond Tribuntsov ja Kristen Meister. Karude eest alles läinud reedel esimese ametliku matši pidanud ja selles ühe punkti visanud ameeriklasest tagamängija Kyle Riddleyga läksid aga kadrinlaste teed lahku ning eilsest oli pallur meeskonna nimekirjast juba ka maha võetud.

Meeskonna mänedžer Raivo Tribuntsov tõdes, et oskuste taha mehel midagi ei jäänud, vaid pigem valmistas kolm kuud Eestis viibinud ja mõned mängud meistriliiga tasemelgi pidanud Riddleyle raskusi kohanemine siinsete oludega.

Tabeliseisule pilku heites näeb, et Kadrina Karude seis on kesine, sest kuue vooru järel paiknetakse Eesti esiliigas kaheteistkümne meeskonna hulgas viimasel kohal. "Sel aastal jõuluvanale kirja ei kirjuta, vaid piisab täiesti, kui saame veel enne pühi ühe võidu kätte," lausus Raivo Tribuntsov.

Karudega samasugune seis on kõik kuus seni peetud mängu kaotanud idavirulaste tiimil KK HITO/BC Karjamaa, kes edestab saatusekaaslast üksnes tänu paremale üldisele korvide vahele. Kümnes koht jääb praegu kahe võidu kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles