Marilyn Kerro esitleb uut raamatut: aitan teil näha teie enda ja teid ümbritsevate inimeste sügavamat poolt

Copy
14. jaanuar 2019 , Lääne-Virumaa , Eesti, Rakvere
portree, selgeltnägija, nõid

Fotol: Selgeltnägija Marilyn Kerro omaa Rakvere poes

Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja
14. jaanuar 2019 , Lääne-Virumaa , Eesti, Rakvere portree, selgeltnägija, nõid Fotol: Selgeltnägija Marilyn Kerro omaa Rakvere poes Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja Foto: Meelis Meilbaum

«Meie elust käib läbi väga erinevaid inimesi. Paljusid mäletame ka aastaid hiljem, veel rohkemaid ei suuda või ei pea me vajalikuks meenutada. Aga oma roll on kõigil, kes mööduvad, peatuvad või kõnnivad me kõrval,» ütleb Marilyn Kerro oma uue raamatu lehekülgedel.

Marilyn Kerro «Taassünd».
Marilyn Kerro «Taassünd». Foto: Ühinenud Ajakirjad

Samuti nendib ta: «Paljudel kipub olema arvamus, et võtan välja võlukepikese ja kõik probleemid on kadunud kui vits vette. Tegelikkuses olen ainult navigaator, kes näitab teed. Eluteid on mitmeid ja oleneb vaid meist endist, millise valime. Vastavalt sellele muutub ka reaalsus, milles elame.»

«Taassünd» räägib kõigest sellest, mille vastu inimesed on huvi tundnud. Kuid eelkõige räägib see headusest, armastusest ja usust iseenda mõtete ja tegude jõusse. «Minu käest küsitakse tihti, kas ma olen õnnelik inimene. Mis teeb mind õnnelikuks? Mis üldse on õnn? Usun, et vastata saab üksnes selle põhjal, mida hetkel tunned, seda vaadeldes ja tajudes,» usub Kerro. «Kirjutan raamatu viimaseid ridu, nautides vaikust, ühes käes kruus kuuma taimeteega, ja olen tänulik kõige eest, mis maailm on mulle kinkinud. See rahulolu ja harmoonia hetk ongi õnn, mida kogen just nüüd ja praegu.»

«Loodan, et selle raamatuga aitan teil oma teed leida. Läbi kogemuste, mida olen saanud paljude inimestega kohtudes – igaüks neist nii eriline ja erinev, kuid samas nii tuttav –, aitan teil näha teie enda ja teid ümbritsevate inimeste sügavamat poolt. Mitte unustades minevikku, elades olevikus ja lootusrikkas tulevikus, suudame saavutada sisemise rahu ning elada looduse ja maailmaga ühes rütmis!» tutvustab Marilyn Kerro oma uut raamatut.

Marilyn Kerro kauaoodatud teine raamat räägib suhetest, õnnelik olemisest, hirmust ebaõnnestumise ees, lahkunutest ja mahajääjatest, unenägudest, karmast ning paljust muust. Kuid eelkõige räägib see headusest, armastusest ja usust iseenda mõtete ja tegude jõusse. Raamatu lõpust leiab küsimuste-vastuste osa, kus Marilyn vastab tema FB-lehel esitatud küsimustele.

Marilyn Kerro sai tuntuks osaledes Vene telekanali TNT populaarses saates «Selgeltnägijate tuleproov». Oma uues raamatus kirjeldab ta muu hulgas ka ühte saate ülesannet ja selle lahendamist.

Raamatu «Taassünd» esitlused toimuvad 23. novembril kell 16 Solarise Apollos ning 30. novembril kell 15 Tartu Kaubamaja Apollos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles