Oktoobrikuu tõi rongireisijate uue rekordi

LEPM
Copy
Rong.
Rong. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rongireisijad lõid oktoobrikuus uue sõitjaterekordi, tehes Elroni rongidega üle 730 000 sõidu. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga kasvas sõitude arv 7%. Alates detsembrist lisab Elron täiendavaid väljumisi.

„Kiire, mugav ja keskkonda hoidev rongisõit on saanud paljude eestimaalaste jaoks esimeseks valikuks, seda kinnitavad reisijatenumbrid, mis kuust-kuusse on püstitanud järjest uusi rekordtasemeid. Detsembris ületame esimest korda ka 8 miljoni reisija piiri  - ühe aasta jooksul ei ole Elroni ajaloos reisijate arv veel nii kõrgele tasemele küündinud,“ sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Kasvavale nõudlusele vastamiseks lisab Elron alates 8. detsembrist täiendavaid väljumisi mitmetele liinidele.

"Meil on väga hea meel, et reisijate huvides tehtud selgitustöö on vilja kandnud ja meil lubatakse nüüdsest rongidega sõita ka päevasel ajal. Eelkõige tiheneb liiklus Tallinna linnalähipiirkonnas, aga lisame täiendava ekspessrongi ka Narva suunale.“

Selle aasta 10 kuuga on Elroni rongidega tehtud 6,9 miljonit sõitu ehk 7% enam kui mullu.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel. 2018. aastal tehti Elroni rongidega üle 7,6 miljoni sõidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles