Selle nädala Arteris: miks elab meie olümpialootus Epp Mäe Soomes?

Arter
Copy

Selle nädala Arteris pakume avastamiseks Kanada Nova Scotia provintsi seni varjatud saladusi ning moekunstnik Tiina Talumehe Andaluusia temperamendiga värsket loomingut.

Arteri kaanekangelane on vabamaadleja Epp Mäe. Eesti suurimaid medalilootusi Tokyo suveolümpial räägib, miks ta on tiitlivõistlustel piirdunud seni peamiselt pronksmedalitega. Ent nagu selgub, teab Mäe, mida tuleb teha, et tuleval suvel olümpial võidelda kuldse autasu eest. Peale spordi räägib Mäe ka sellest, miks ta elab juba kuuendat aastat Soomes, ning avaldab viimaks, kes on tema elukaaslane.

Eesti visiitkaart-bändi staatusse tõusnud ansambli Trad.Attack! liikmed selgitavad, missuguse võlu ja valuga sündis nende uuem muusika, ning vihjavad, milliseid kõrgusi maailma muusikataevas järgnevatel aastatel ründama asutakse.

Üle kahekümne aasta Londoni parimates restoranides kokakarjääri teinud ja nüüd Tallinnas kolm menukat söögikohta avanud Andrei Lensment räägib oma elukäigust, mis on sama pöörane nagu kiire mootorrattasõit kurvilisel mägiteel.

Kõigest sellest ja paljust muust saate lugeda homme ilmuvast Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles