Pärnus tungisid kaks maskis meest kallale kaubaauto juhile

Pärnu Postimees
Copy
Täna kella 7.30 ajal sai häirekeskus teate, et Pärnus tungisid kaks seni tuvastamata meest kallale kaupluse hoovis laadimistöid teinud 67aastasele mehele.
Täna kella 7.30 ajal sai häirekeskus teate, et Pärnus tungisid kaks seni tuvastamata meest kallale kaupluse hoovis laadimistöid teinud 67aastasele mehele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna hommikul kella poole kaheksa ajal sai häirekeskus teate, et Pärnus tungisid kaks seni tuvastamata meest kallale kaupluse hoovis laadimistöid teinud 67aastasele mehele.

Pärnu politseijaoskonna juhtuurija Lennart Pulga sõnade kohaselt oli mees sõitnud Haapsalu maanteel kaupluse hoovi ja alustanud seal kauba laadimisega, kui talle tungisid kallale kaks maskis ja tumedais rõivais meest.

„Õnneks õnnestus tal vastu hakata ja mehed jooksid minema. Kannatanu andis juhtunust teada kaupluse müüjale, kes helistas häirekeskusesse,“ rääkis Pulk.

„Praegustel andmetel ei nõudnud ega võtnud mehed midagi. Kogume infot ja kontrollime eri versioone, et võimalikult kiiresti need isikud ja nende motiiv selgeks teha,“ lisas Pulk.

Prokuratuuri pressiesindaja sõnade kohaselt 67aastene mees, kellele kallale tungiti, tõsisemalt viga ei saanud.

Politsei teatel kõiki kallaletungiga seonduvaid asjaolusid veel selgitatakse. Juhtunu suhtes on alustatud kriminaalmenetlust röövimise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles