Piltuudis: tõeline džentelmen Ott Lepland tegi naiskolleegiga «Keanu Reevesi»

Elu24
Copy
Ott Lepland ja Keanu Reeves.
Ott Lepland ja Keanu Reeves. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Hollywoodi filmistaari Keanu Reevesi fännid avastasid juunis, et mees hoidub piltidel naisi puutumast. Kas samasuguse ettevaatlikkusega suhtub vastassugupoolde ka meie staarlaulja Ott Lepland?

Suvel läks netis liikvele pildiseeria, kus on näha, et «Matrixi» ja «John Wicki» filmide täht Keanu Reeves ei puuduta fotodel naisi. Staar poseerib koos naistega, kuid hoidub neid puudutamast, kallistamast ja embusse võtmast. Fännid pidasid seda lugupidavuse märgiks ja nimetasid Reevesi tõeliseks džentelmeniks.

Arvati, et sellise käitumise põhjuseks on asjaolu, et Reeves ei taha seksuaalse ahistamise süüdistust, mida viimastel aastatel on saanud paljud kuulsad ja rikkad mehed.

Ahistamisvastane kampaania Me Too, mis käivitus 2017 seoses Hollywoodi produtsendi Harvey Weinsteini ahistamisjuhtumite avalikustamisega, on jätnud filmitööstusele ja seal tegutsevatele inimestele jälje, tehes nad ettevaatlikuks. Loe selle kohta pikemalt siit.

Kas samasuguse ettevaatlikkusega suhtub naistesse ka Eesti laulja Ott Lepland, võib vaid spekuleerida, kuid tema naiskolleeg pani neljapäeval Instagrami foto, mida vaadates selline mulje tõepoolest jääb.

Pildil on Ott Lepland kvartett koosseisus Kristiina Renser (vasakul), Ott Lepland, Elis Loik ja Karl-Erik Tamme. Kuigi Leplandi käsi on Renseri ümber, jääb naise keha ja mehe käe vahele natuke ruumi. Milline džentelmen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elis Loik (@elisloik) on

Saate «Eesti otsib superstaari» võitnud muusik on üle kahe aasta olnud koos Paula Repiga, kuid jäänud suhte osas avalikkuse ees salapäraseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles