Maidla Mõisa Arenduse ametiauto läks juhi kasutusse

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Kired Maidla mõisa arendamiseks loodud MTÜ Maidla Mõisa Arendus likvideerimise ümber ei vaibu: kui vahepeal kardeti selle vara ebaseaduslikku müümist vallale, kellest pärast likvideerimist saab selle vara omanik tasuta, siis nüüd on päevakorda tõusnud MTÜ-le liisitud auto üleminek senisele juhile.
Kired Maidla mõisa arendamiseks loodud MTÜ Maidla Mõisa Arendus likvideerimise ümber ei vaibu: kui vahepeal kardeti selle vara ebaseaduslikku müümist vallale, kellest pärast likvideerimist saab selle vara omanik tasuta, siis nüüd on päevakorda tõusnud MTÜ-le liisitud auto üleminek senisele juhile. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Maidla valla loodud MTÜ Maidla Mõisa Arendus, mille varad lähevad pärast selle likvideerimist üle Lüganuse vallale, ei andnud oma liisinguautot koos muu varaga üle vallavalitsusele, vaid juhatuse liikmele, kelle liisingu ülevõtmist peab ettevõtja Hannes Prits vara omastamiseks. Vallavalitsus väidab vastupidist. 

2010. aastal Maidla valla ning Maidla jahimeeste seltsi loodud MTÜ Maidla Mõisa Arendus, mille eesmärk oli Maidla mõisakompleksi haldamine ja arendamine, otsustas oma tegevuse lõpetada selle aasta sügisel. Pärast üldkoosoleku otsust MTÜ likvideerida lähevad tema varad automaatselt üle vallavalitsusele. Varade hulgas pole aga asutuse autot, mille liisingu võttis üle ettevõtte ainus juhatuse liige Agnes Heinmaa. 

Liisinguauto

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles