Kuidas innustada lapsi vanadest nukkudest lugu pidama – mänguasjamuuseumis näeb!

Tartu Postimees
Copy
Barbie-nukud.
Barbie-nukud. Foto: Katie Collins/EMPICS Entertainment

16. novembril kell 11–14 toimub Tartu mänguasjamuuseumis Barbie nukkude taaskasutuslaat ja isevalmistatud nukuriiete moedemonstratsioon. Lisaks saab osaleda disainitöötoas ning külastada üheks päevaks avatud Barbie kohvikut.

Taaskasutuslaadal kaubeldakse kasutatud, kuid heas korras Barbie nukkude, riiete, mööbli ja muude tarvikutega. Seda saab teha hommikust peale kuni kella 14ni.

Moedemonstratsioon algab keskpäeval, mil esitletakse nii iseõmmeldud Barbie rõivaid ja aksessuaare kui ka Barbiest inspireeritud lasterõivaid.

Pärast seda saavad huvilised osaleda disainitöötubades.

Mänguasjamuuseumi publikuprogrammide kuraatori Katrin Vaski sõnutsi korraldatakse üritust selleks, et innustada lapsi mänguasjade rohkuse ajal taaskasutusele mõtlema. «Soovime lastele näidata, et ühe lapse vana nukk võib olla isetehtud riietega täiesti uus nukk ja pakkuda veel palju mängurõõmu.»

Kogu ürituse aja ehk kella kuni kella 14ni saavad huvilised külastada ka vaid üheks päevaks avatud Barbie kohvikut. Samuti on avatud aasta suurnäitus «Barbie 60», kuhu on välja pandud rohkem kui nelisada nukku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles